perjantai 22. maaliskuuta 2013

Iloa ja surua jne.

Cavaliertyttösten kuulumisia. Sissi on taas syönnyt hurjasti ja sitten pitänyt paastoa. Hassu koira. Mutta eihän pääse tuolla tavoin kovinkaan lihomaan, onneksi. Komennellut eli haukunut ja valvottanut mummia muun muassa öisin :D Päivällä nukkunut ite ja yöllä sitten ollut sitä mieltä, että nyt ei nukuta.. Sissi on aika hassu ja määrätietoinen kakara!

Oon unohtanut kokonaan, että Sissi täytti 2.3.2013 jo 7 vuotta!! Ihan uskomatonta, pidän sitä vieläkin niin pentuna. Vanhuus ei näy missään. Sissi on sama ittensä ollut kokoajan.

Oili ei ole niin hyvässä kunnossa tällä hetkellä :/ Oililla oli jokin patti naamassa, kävi eläinlääkärillä. Oltaisiin leikattu heti, mutta sydän on niin huonossa kunnossa, että ei olisi kestänyt leikkausta. Joten ei leikattu vaan sai vahvoja lääkkeitä. Nyt on syönnyt niitä ja on ollut oikein iloinen kaveri :) Ruoka maistuu niinku aina. Ulkoilla ei saa paljoa, hädällä vaan nopiasti. Uusi leikkausaika on varattuna 4.4. Saa nähdä miten käy. Uskallaetaanko leikata jne. Oili parka.

Joku huono kännykkäkuva tytöistä viime viikolta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti